Musikhuset Esbjerg har samarbejdspakker til alle størrelser og typer af virksomheder, og vi tilpasser gerne pakken, så den passer til lige præcis dig og din virksomhed

I Musikhuset Esbjerg vil vi gerne spille sammen med alle, der ønsker at bidrage til, at vi kan skabe fantastiske kulturoplevelser og gøre Esbjerg-området endnu mere attraktivt.

Vores fleksible samarbejdspakker betyder, at vi kan finde den løsning, der er helt rigtig for dig og din virksomhed – lige meget, om I er fem eller 500 ansatte og lige meget, om I vil være Bronze- eller Sølvpartner eller om I vil spille en hovedrolle som Platinpartner.

Blandt de fordele, I som partner kan opnå, er billetter til forestillinger med mulighed for spisning og adgang til VIP-lounge, favorable lejebetingelser af Musikhusets lokaler og sale, gode personaletilbud, mulighed for at blive en del af Musikhusets erhvervsnetværk og eksponering som samarbejdspartner med regionens kulturelle fyrtårn.

Samarbejde, der skaber værdi

Som Musikhusets samarbejdspartner får du masser af goder, og samtidig er du med til at støtte et kulturelt fyrtårn, der gør regionen attraktiv for nuværende og kommende beboere

Der er mange omkostninger ved at skabe store kulturoplevelser, og derfor er Musikhuset Esbjergs samarbejdspartnere helt afgørende for, at vi kan præsentere fantastisk scenekunst og topnavne i Esbjerg.

Når du som samarbejdspartner hjælper os, hjælper du samtidig hele området. De arrangementer, du er med til at gøre mulige, giver hvert år tusindvis af borgere uforglemmelige kulturoplevelser. Det er med til at fastholde beboerne og tiltrække nye, og det er med til at skabe positiv omtale af hele Esbjerg-området. Vores samarbejde skaber altså værdi for alle.

Som samarbejdspartner får du naturligvis også en lang række fordele, der tilgodeser din virksomhed og dine medarbejdere og partnere. Så vil du være med til at løfte kulturlivet i Esbjerg og bidrage til regionens fortsatte udvikling? Og vil du samtidig give dig og din virksomhed god omtale og masser af fordele? Så bliv samarbejdspartner i Musikhuset Esbjerg.

Kontakt Christine Bendixen, hvis du vil høre mere om samarbejdsmulighederne