I Musikhuset Esbjerg sætter vi en ære i, at vores samarbejdspartnere får lige så meget ud af samarbejdet, som vi gør

Et vellykket samarbejde skaber masser af værdi for begge parter. Derfor har vi i Musikhuset Esbjerg enorm meget fokus på, at vores partnere får fuld valuta for deres altafgørende støtte til os.

JydskeVestkysten, Hovedpartner

”Tænk, at nogle for mange år siden var imod at bygge Musikhuset. I dag kan alle se, hvor vigtigt huset er. For byens borgere, som får utallige oplevelser i skønne rammer. Og for byen, som har brug for alle de historier om et rigt kulturliv, som vi kan grave frem, så danskere får lyst til at flytte hertil. Derfor er JydskeVestkysten og Jysk Fynske Medier selvfølgelig sponsor og endda meget glad for at være det. Vores medarbejdere får mulighed for at opleve kultur, når den er bedst, og vi er glade for at afvikle vores egne store arrangementer som JydskeVestkystens Kulturshow og Byens Bedste i de bedst tænkelige rammer.”

Peter Orry, ansvarshavende chefredaktør, Jysk Fynske Medier

Esbjerg Havn, Guldpartner

”Esbjerg Havn har en sponsoraftale med Musikhuset, som gør, at vi kan tilbyde vore medarbejdere billetter til nogle af Musikhusets mange spændende koncerter og forestillinger. Vi mener, at det er vigtigt at give lokal opbakning til det kulturfyrtårn, som Musikhuset udgør, fordi de muligheder, som Musikhuset tilbyder, er med til at gøre byen Esbjerg attraktiv. På den måde udgør Musikhuset Esbjerg en vigtig del af den samlede pakke, der skal bidrage at tiltrække den arbejdskraft, som er så vigtig for byens og regionens fremtidige udvikling.”

Jesper Bank, salgsdirektør

Vestjysk Bank, Guldpartner

”I Vestjysk Bank er vi stolte over at være Guldpartner i Musikhuset Esbjerg. Som Danmarks stærkeste lokalbank vil vi gerne bakke op om vores lokale og regionale samlingspunkt for kulturelle oplevelser. Vi kommer i huset med såvel kunder som medarbejdere og gør brug af en bred vifte af Musikhusets mange spændende tilbud. Hver gang går vi hjem med en fantastisk oplevelse i rygsækken.”

Torben Backs, filialdirektør, Esbjerg

Scandic Olympic Esbjerg, Sølvpartner

”Scandic Olympic er Sølvpartner, fordi det er vigtigt for os at støtte op om kulturen i lokalområdet. Samtidig kan vi sende glade samarbejdspartnere og medarbejdere til nogle fantastiske oplevelser i suveræne rammer i Musikhuset. Det er noget, der bliver sat stor pris på.”

Michael Foged Hansen, hoteldirektør

Misena, Sølvpartner

”Vi er hos Misena utroligt glade og tilfredse med vores samarbejde med Musikhuset Esbjerg. Vi deltager i mange arrangementer og nyder det hver gang, vi kommer i Musikhuset og bliver forkælet. Flotte omgivelser, venlig personale og top underholdning.”

Michael Christensen, direktør

Se her, hvordan du kan blive samarbejdspartner i Musikhuset Esbjerg eller se alle Musikhuset Esbjergs nuværende samarbejdspartnere her