I Musikhuset Esbjerg har vi de mest perfekte rammer og lokaler til jeres næste fest eller personalearrangement

I Musikhuset Esbjerg elsker vi fester af enhver slags – hvad enten det er firmafest, julefrokost, personalefest, sommerfest eller gallafest, så har vi de perfekte rammer til jeres næste arrangement.

I Musikhuset finder du de mest alsidige, unikke og indbydende rammer og selskabslokaler. Uanset om i 30 eller 500 har vi rammerne til festen, som du og dine kollegaer sent vil glemme.

Når du dertil lægger, at køkkenchef Jacob Møller Justesen og hans dygtige hold står bag maden, og at Musikhusets personale står for servicen, finder du ikke et bedre sted i Esbjerg at holde jeres næste selskab, firmaarrangeret eller personalefest.

Ser her, hvordan en fest i Musikhuset Esbjerg kan se ud

I kan holde jeres fest eller selskab i Kunsten med udsigt over Byparken og Vadehavet, hvor der er plads til 130 spisende gæster. Men er I endnu flere, har vi heldigvis masser af andre lokaler til rådighed. 

I kan også holde jeres fest blandt Hovedfoyerens høje, slanke søjler, eller hvad med at overraske jeres gæster med en fest på de rå og eksklusive rammer på Koncertsalens scene?

Se alle Musikhuset Esbjergs lokaler her.

Mulighederne er mange, så tøv ikke med at tage fat i os for at høre mere om jeres muligheder. Vi står klar til at hjælpe jer med at skabe en helt fantastisk fest, I sent vil glemme.


Mesterkokken forkæler jer

Køkkenchef Jacob Møller Justesen med en fortid på blandt andet Henne Kirkeby Kro, Hotel Britannia og Restaurant Justesen i Varde sørger for, at I spiser fantastisk, når I holder jeres fest i Musikhuset Esbjerg.

I samarbejde med jer sammensætter Jacob Møller Justesen en lækker menu, hvor udgangspunktet er sæsonens bedste råvarer og lokalt forankrede produkter og specialiteter.


Kontakt os og lad os hjælpe med at arrangere jeres næste fest

Kunne du tænke dig at holde din fest eller dit selskab i Musikhuset Esbjerg, så tøv ikke med at kontakte eventkoordinator Pia Klitten Kjærgaard på pkk@mhe.dk eller telefon 76 10 90 16 for et uforpligtende tilbud.


Løft eventet til nye højder

Kultur er en del af Musikhuset Esbjergs dna. Når vi til fester, møder, konferencer og andre events udfolder os som det spil-levende kulturhus, vi er, får dine medarbejdere eller kollegaer en oplevelse, de vil tale om længe efter.

Her har vi samlet nogle eksempler på, hvordan vi kan hjælpe med at gøre jeres fest eller arrangement til nye højder.


5 fester på 6 timer

5 fester på 6 timer er det perfekte festkoncept for alle, der har lyst til en firmafest, sommerfest eller julefrokost ud over det sædvanlige.

Med 5 fester på 6 timer får I en fantastisk sjov aften, hvor der ikke bliver tid til at kede jer.

I kommer hele vejen rundt i Musikhuset, hvor vi fem forskellige steder i huset arrangerer fester med forskellige temaer – komplet med dekorationer, udklædning og mad, drikkevarer og snacks.

I bestemmer selv, om I vil til 80’er-fest, coctailparty, bierfest, gallafest, julefrokost, til maskerade, på “værtshus” – eller noget helt andet. Og ønsker I at holde et mindre antal fester, skræddersyr vi naturligvis arrangementet, så det passer lige præcis til jeres behov.

Ring eller skriv til vores eventteam og høre mere om, hvordan I kommer med til 5 fester på 6 timer.

”Det er et rigtigt sjovt koncept, hvor man får minglet på tværs af afdelinger og vante kollegaer, fordi man i løbet af aftenen skifter tema, lokation og så videre. Vi blev gennem hele aftenen vartet op og guidet rundt i Musikhuset på fornem vis. Det er bestemt et arrangement, der kan anbefales.” – Carsten Post Tønder, funktionærforeningen, SEMCO Maritime


Vidste du?

I Musikhuset Esbjerg kan du også holde din egen private fest – hvad end det er fødselsdag, bryllup, dit barns konfirmation eller enhver anden form for fest eller selskab, har vi de perfekte lokaler til enhver anledning.

Hvis du er på udkig efter de perfekte lokale, som kan danne ramme om dit livs næste fest, så kan du læse meget mere om dine mange muligheder lige her