Barselscafé

19. April 2023 10:00

GRATIS: Kom til barselscafé og få gode råd og øvelser til babytumling og massage. Til barselscaféen kan du desuden få gode råd til at komme trygt i gang med maden til de små. I caféen i Musikhuset kan du købe kaffe, kage og andre lækkerier til den lette sult

Glæd dig til en hyggelig formiddag i rolige og afslappende rammer til barselscaféen i Musikhuset. Her kan du møde tre dygtige kvinder og mødre, der blandt andet vil give inspiration til øvelser med babyer. Barselscaféen foregår i caféen i Musikhuset, og det er gratis at deltage.

Herunder kan du møde vores seje barselscafé-team, som står klar på dagen med øvelser og gode råd.


Tumling med Nanna Abildgaard

Nanna er uddannet fysioterapeut og har to dejlige drenge. Nanna vil give inspiration til øvelser til babytumling, der stimulerer sanserne hos de små. Babytumlingen foregår på madrasser på gulvet.

 

Massage med Charlotte Breindahl

Charlotte er mor til tre skønne døtre, uddannet Cand.Scient. i Idræt med speciale i motivation og kvinder og har virksomheden CNB Sundhed. Charlotte vil give inspiration til babymassage, som kan hjælpe til en bedre søvn, rolig mave og mindre uro i kroppen. Babymassagen foregår på madrasser på gulvet, så husk at medbringe dyne og stofble.

 

Sunde mad- og måltidsvaner med Signe Larsson

Til barselscaféen kan du også møde Signe, som er klinisk diætist og driver virksomheden MiniMaver, hvor hun vejleder forældre og daginstitutioner om børns mad og måltider. Signe er klar med gode råd og vejledning til, hvordan I kan komme godt og trygt fra start, når baby skal i gang med at spise mad, og hvordan I sikrer sunde mad- og måltidsvaner til de små.

Hiv mødregruppen, bedsteforældre og andre barslende med under armen, og kom forbi til nogle hyggelige timer med børnene i en dejlig atmosfære, hvor der både er plads til barnevognene, pusletaskerne og babypludder. Det er gratis at deltage, og du møder bare op. I caféen i Musikhuset kan du købe kaffe, kage og andre lækkerier til den lette sult.

 

Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Varighed: 2 timer (kl. 10:00-12:00)

  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 19. April 2023 10:00
  • Kategori: Gratis
Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu