Jacob Dinesen

4. April 2024 20:00

Jacob Dinesen har med kæmpe succes turneret og udgivet musik nonstop siden 2016, og til foråret kan du se frem til at opleve et af de største fænomener i nyere tid, når Jacob Dinesen med band besøger Musikhuset Esbjerg

Jacob Dinesen har både nye sange og fornyet selvindsigt med, når han gæster Musikhuset Esbjerg. Han har nemlig brugt det seneste år på at forny og udvikle sig selv og sin sangskrivning i studiet med nye musikalske samarbejdspartnere.

”Sidste år gik det op for mig, at jeg har udgivet musik og turneret nonstop siden 2016 og vitterligt har fået levet den unge mand ud, som jeg gerne ville være. Jeg hader stagnation, men indså at jeg var nødt til at trække stikket. Det har givet selvindsigt, udvidet min horisont og åbnet døren på klem til det menneske jeg måske i virkeligheden er og til en sangskriver, der nu kan kravle ud under tordenskyen og søge mod lyset,” siger Jacob Dinesen.

Når han til foråret gæster Musikhuset med band, bliver det med flere helt nye sange på set-listen. Blandt andet nummeret The Waiting Game med stjernefrøet Siné.

The Waiting Game er en sang om selvransagelse, udvikling og kommunikation – eller mangel på samme – i parforholdet. Derfor skulle fortællingen også have et andet perspektiv end bare mit. Da Siné gik ind og leverede sit fløjlsbløde feminine modspil til min vokals mere aggressive lyd, tillagde hun lige præcis den ekstra dimension til teksten, som sangen manglede. Hun er en blændende kunstner og en kæmpe charmer – og jeg er sikker på, vi kommer til at arbejde endnu mere sammen i fremtiden,” siger Jacob Dinesen.

Med mere end 45.000 solgte albums, 36 millioner streams og den ene udsolgte tour efter den anden er talentet, passionen og potentialet til at tage og føle på. Nu er det tid til at opleve Jacob Dinesen live i Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Forventet sluttidspunkt: Kl. 21:20
Planlæg dit besøg

  • Priser: 332 - 395 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 4. April 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu