Jonah Blacksmith Filmkoncert Musikhuset Esbjerg 2024

Jonah Blacksmith

31. Oktober 2024 20:00

Thys fineste rockband, Jonah Blacksmith, vender tilbage til Musikhuset Esbjergs Koncertsal med en ny Live-Filmkoncert

Jonah Blacksmith Live-Filmkoncert er et livsbekræftende spændingsfelt, der veksler mellem en dokumentarfilm om mennesker, ophav og drømme, og en håndspillet live-koncert, hvor netop sangene og deres oprindelse foldes ud på den mægtige skærm bag syvmandsbandet fra Thy.

Vekselvirkningen mellem filmmediet og den traditionelle koncertform er et hjertegribende foretagende, der ud over at give bandets sange en klangbund af levet liv slet og ret er en hyldest til fællesskab, samhørighed og glæden ved at spille musik sammen. Med andre ord er det et spændende og alternativt take på en audiovisuel oplevelse, der vil mere og andet end blot at underholde.

“Filmkoncerten betyder noget ganske særligt for os. Det er hjerteblod, og vi tror på, at filmen, hånd i hånd med sangene, kan røre ved noget i os allesammen. Vi er stolte af at kunne fortælle om de ting, vi er rundet af – om familie, om dem vi elsker, og ikke mindst at turde dele frygten for at miste hinanden og os selv som mennesker,” siger brødrene og frontfigurerne Simon og Thomas Alstrup.

Jonah Blacksmith turnerede med filmkoncert-formatet i 2018, hvor bandet også besøgte Musikhuset Esbjerg, og kan altså nu imødekomme den store efterspørgsel, der opstod i kølvandet, med en ny Live-Filmkoncert.

“Vi har virkeligt glædet os meget til at genbesøge filmen, og vi er allerede i fuld færd med at skabe en version 2024. Det bliver rigtigt godt, og det er vist ikke for meget at sige, at vi alle sammen ser umådeligt meget frem til at komme afsted på tour igen,” siger brødrene Alstrup.

Jonah Blacksmith er et syvmandsensemble med hjerte og rod i Thy. Forkærligheden for de store vidder og den nordatlantiske horisont har sat sine spor i såvel musikken som i menneskene. Bandet består af brødrene Thomas og Simon Alstrup, samt Lasse Alstrup, Søren Bigum, Jon Kjeldsen, Søren Poulsen og Thor Kortegaard.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 305 - 365 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 31. Oktober 2024 20:00
  • Kategori: Koncert, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu