Kære Larsen

25. Oktober 2024 20:00

Kim Larsens elskede musik vækkes til live af Anders Munch og Broderskabet, som du kan opleve i Musikhuset Esbjerg i selskab med 14 af landets dygtigste symfoniske musikere

Over 7.000 publikummer opleve Kære Larsen i 2023 – nu gør vi det igen.

Trubaduren og guitaristen Anders Munch og bandet Broderskabet har siden 1995 underholdt tusindvis af danskere med sange fra Kim Larsens og Gasolin’s omfattende musikalske repertoire

Nu kan du i Musikhuset Esbjerg opleve Anders Munch og Broderskabet i følgeskab af Drømmestrygerne, som er 14 professionelle musikere fra landets symfoniorkestre. Det giver musikken helt nye dimensioner. Ja, det giver gåsehud på armen, for man både føler og mærker musikken på en meget mere intens måde.

Kom og syng med på alle de udødelige klassikere når Anders Munch med sit store orkester hylder vor alles meget savnede nationalskjald. Få gåsehud, når Drømmestrygerne følsomt understreger, at der med Kim Larsens skønne melodier er skabt noget, som til evig tid vil binde os sammen som danskere.

Du har garanteret din helt egen Kim Larsen-favoritsang, som måske giver dig minder om din ungdom, eller som binder dig og din kærlighed sammen. Kim Larsen-sangen, du præsenterede for dine børn. Minder om dine kære, der ikke er her mere – og du kunne sikkert blive ved med mange flere eksempler.

Kim Larsen kunne noget helt enestående; han kunne samle dig og mig, og hans fantastiske sange skabte fællesskab og mangfoldighed. Hvor Kim Larsen befandt sig, var der plads til alle.

Anders Munch har i 2022 skrevet den smukke hyldestsang til Kim Larsen Kære Larsen, som også er navnet på denne turné, som Anders Munch og Broderskabet drager afsted på i 2024.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: Foreningen Bord og Stol 
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.

  • Pris: 440 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 25. Oktober 2024 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu