The Elvis Concert Musikhuset Esbjerg april 2024

The Elvis Concert

10. April 2024 20:00

Vær med til at fejre Elvis Presleys udødelige musik i Musikhuset Esbjerg, når vi præsenterer det forrygende musikshow Elvis the Concert

Elvis the Concert er den ultimative fejring af Elvis’ musik. Showet rammer essensen af Elvis Presleys talent, og det viser, hvorfor han var en af de mest indflydelsesrige musikere nogensinde. Som John Lennon engang sagde: “Before Elvis, there was nothing. Without him, there would have been no Beatles.”

Dwight Icenhower er manden, som bringer Elvis til live på scenen i Musikhuset Esbjerg. Icenhower forsøger ikke at imitere legenden, men har en guddommelige stemme, som ligger meget tæt op ad Elvis’. Icenhower betragtes som en af verdens bedste ”Elvis Tribute Acts” – en titel, som han har vundet fire gange indtil videre.

Når Elvis the Concert løber af stablen i Musikhuset Esbjerg, bliver Dwight Icenhower bakket op af blandt andre to af Elvis Presleys originale samarbejdspartnere, trommeslaget Bob Lanning og Jim Murry fra vokalgruppen The Imperials.


Elvis’ originale musikere på scenen

I 1970 gav Elvis i Las Vegas en række af de bedste koncerter i sin karriere. Bag ham sad 23-årige Bob Lanning på trommer, og det nærmest maniske sammenspil mellem Elvis og resten af bandet resulterede i nogle koncerter, som stadig bliver omtalt som næsten-religiøse oplevelser. Kongen var tilbage, og sammen med hans dynamiske rytmesektion var han uovervindelig.

Jim Murray fra den legendariske vokalgruppe The Imperials er også med i den besætning, der kommer til Musikhuset. Jim Murray begyndte at arbejde sammen med Elvis, da de indspillede klassikeren How Great Thou Art (1966), som Presley vandt en Grammy for. Jim Murray var backingvokalist til mere end 200 koncerter i Las Vegas og på turné. Han var også en af Elvis’ favoritgospelsangere, og efter koncerter sang de to ofte gospelsange sammen ved klaveret.

Glæd dig til at opleve Elvis’ to gamle kollegaer – som også vil fortælle gode historier om The King – og glæd dig ikke mindst til at opleve Dwight Icenhower vække Elvis til live på scenen i Musikhuset Esbjerg.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu