Her kan du læse om Musikhuset Esbjergs vision og de værdier, vi hver dag arbejder du fra med henblik på at være den bedst mulige arbejdsplads og det bedst mulige kulturhus for vores gæster, samarbejdspartere og Esbjerg-regionen


Musikhuset Esbjergs vision

Musikhuset Esbjerg er drevet af en ambition om at være det toneangivende kraftcenter for meningsfulde liveoplevelser, der løfter Esbjerg til en attraktiv kulturstorby.


Musikhuset Esbjergs værdier

De værdier, der kendetegner Musikhuset og måden, vi arbejder på, er ansvarlighed, samarbejde og passion.


Ansvarlighed

Som regionens største kulturhus har Musikhuset Esbjerg et stort ansvar. Et ansvar for at skabe gode og meningsfulde liveoplevelser, som alle borgere i regionen kan spejle sig i. For altid at levere den bedst mulige gæsteoplevelse. For at gøre Esbjerg til en attraktiv kulturby. For at være en troværdig samarbejdspartner med byens erhvervsliv. Og for at handle bæredygtigt, både økonomisk, miljømæssigt og socialt.

Musikhuset Esbjerg skal være en fremragende arbejdsplads, og vi tager ansvar for, at vores medarbejdere trives. Den omsorg og tillid, det giver, afspejler sig også i måden, medarbejdere agerer. De har ikke kun fokus på at løse deres egne opgaver bedst muligt, men tager ansvar for hinanden og for virksomhedens fælles opgaver og mål, så gæsterne i sidste ende får de bedste oplevelser.


Samarbejde

Vi er et kulturhus med åbne arme og åbent sind. Vi tror, at der ikke kommer noget frugtbart ud af at lukke os om os selv eller at bekæmpe andre lokale aktører, men at det er i samarbejde med andre, vi udvikler os og bliver bedre.

Derfor samarbejder vi med en række lokale kulturinstitutioner og -aktører, og vi rækker armene ud mod kunstnere, ildsjæle og kreative mennesker med gode og anderledes ideer.

Ligeledes ser vi det som en af vores fornemmeste opgaver i samarbejde med Esbjerg Kommune og det lokale erhvervsliv at bidrage til, at vi i samarbejde skaber de bedste ramme for, at Esbjerg kan udvikle sig en attraktiv kulturby i vækst.


Passion

Vi skaber oplevelser, fordi vi ikke kan lade være. Vi er passionerede mennesker, der er drevet af kærlighed til scenekunsten, de store og meningsfulde liveoplevelser og den magi, der opstår, når mennesker mødes i disse sammenhænge.

Vi betragter passion som en positiv energi, der ikke skal holdes nede, men hyldes og bruges konstruktivt. For passion er en drivkraft for udvikling, den gør os bedre, og den får os til at udfordre konventioner og middelmådighed. Og så smitter passion: Når gæster, kunstnere, samarbejdspartnere og kollegaer mærker den ild, du har i maven, rykker det noget i dem, der måske gør deres oplevelse bedre, sjovere eller mere meningsfuld.