Chippendales Musikhuset Esbjerg september 2024

Chippendales

28. September 2024 20:00

Chippendales vender tilbage til Danmark og til Musikhuset Esbjerg for første gang i seks år. Kom og vær med, når Chippendales skruer op for varmen i Koncertsalen med deres sexede og storslåede show

Efter seks års pause er verdensberømte Chippendales tilbage i Musikhuset, hvor truppen er klar til igen at fyre godt op under publikum. Forbered dig på et sexet og storslået show med nye numre, musik, koreografi og akrobatik og med den perfekte balance mellem legesyg sexappel og smagfulde drillerier leveret af yderst veltrænede mænd med glimt i øjet.

Chippendales Danmark 2024 Musikhuset Esbjerg 28. september 2024

Chippendales er gennem de seneste fire årtier blevet et regulært fænomen i amerikansk popkultur, og hvert år køber mere end to millioner fans verden over billetter til at opleve det ikoniske ensemble live.

Chippendales består på nuværende tidspunkt af 20 medlemmer, hvor den ene halvdel har til huse i Las Vegas, mens den anden halvdel turnerer og nu altså kommer tilbage til Musikhuset Esbjerg med Welcome to the Chippendales Tour.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletterne er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 422 - 495 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 28. September 2024 20:00
  • Kategori: Show, Tilflytter-tilbud
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu