malte ebert koncert gennemsnitsdansker Musikhuset Esbjerg november 2024

Malte Ebert

1. November 2024 21:00

Malte Ebert kommer nu til Musikhuset Esbjerg med et forrygende, nyt show, hvor han blander sine talenter inden for skuespil, musik og historiefortælling. Oplev Malte Ebert i Gennemsnitsdansker i Sydvestdanmarks største kulturhus den 1. november 2024

I foråret 2023 havde Malte Eberts finurlige hjerne skruet showet Mellem Himmel & Jord sammen, som han optrådte med for mere end 14.000 mennesker rundt om i landet. Det var et anderledes, musikalsk show med de allerbedste af Malte Eberts popsange, men showet trak på genrer som comedy, talkshow og sitcom.

I 2024 er Malte Ebert klar med et nyt show, som du kan opleve i Koncertsalen i Musikhuset Esbjerg. I det nye show blander han igen sine talenter inden for skuespil, musik og historiefortælling – og denne gang er det os alle sammen, der kommer under luppen i showet Gennemsnitsdansker.

”Udover den massive kærlighed, jeg fik med på touren sidste år, så fik jeg også hug af kultureliten for, om jeg ville være seriøs musiker, der blev spillet i radioen, eller en gøgler, der står på de skrå brædder. Men jeg føler mig faktisk enormt privilegeret over at være et sted, hvor jeg både kan give publikum noget at grine af og blive rørt over. Jeg føler, at jeg hviler i alt, hvad jeg rummer, og de forskellige tangenter, jeg har. Men det gav mig også en masse tanker på, hvem vi er som mennesker, og hvem vi stræber efter at være. Hvilke kasser vi gerne vil passe ind i, og hvilke vi gerne vil være specielle. Og det fik mig virkelig til at tænke, at det mest interessante menneske måske netop er gennemsnitsdanskeren? Det har jeg i al fald tænkt mig at finde ud af,” siger Malte Ebert.


Selvironi og store armbevægelser

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016, og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige førstepladser på hitlisterne, platinplader og mere end 300 millioner streams som Gulddreng og Malte Ebert.

Malte Ebert og Gulddreng står bag hits som Kun Med Dig, Kalde Dem For Du?, Hader Det, Hvor Blev Du Af? og Julehjertets Hemmelighed.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Studie- og ungebilletter er desværre udsolgt.

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 309 - 390 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg, Koncertsal
  • Spilleperiode: 1. November 2024 21:00
  • Kategori: Koncert, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu