Night of Famous Musicals

12. Marts 2025 20:00

A. L. Webber Medley, Barbie, Mamma Mia, Moulin Rouge, Chess og mange flere. Med stjernesolister, kor og et liveorkester kan du glæde dig til en storslået aften med showet Night of Famous Musicals

Med stjernesolister, kor og musikere er Night of Famous Musicals mere end en koncert!

Glæd dig til en musikalsk rejse gennem tidens nyeste musicals, som du kan læse om her.

Barbie Girl og Here I am/The Princess and the Popstar inspirerer med et strejf af glitter og glamour. Alle kender den ikoniske karakter, der skaber farverige og fantasifulde verdener. Barbie bringer sin positive karisma og vidunderlige verden til scenen for første gang i et show fyldt med overraskelser.

Moulin Rouge tager dig med til det parisiske natteliv med al dens glans og glamour fra 1900-tallet. Musikken fokuserer på den umulige kærlighed mellem den adelige ungkarl og stjernen i den legendariske natklub. De kendte hits Elephant Love Medley, Sympathy with the Duke og Crazy Rolling tager publikum med ind i en verden fuld af passion og livsglæde.

Følelsesladede ballader og kraftfulde sange fra Frost 1 & 2 tager publikum ind i den evige søskendekærlighed mellem Elsa og Anna. Let it Go, Lost in the Woods og Show Yourself fortæller den tidløse historie om kærlighed og solidaritet.

Mamma Mia, den globale succes, der har forbløffet publikum over hele verden, er baseret på sangene fra den berømte svenske gruppe ABBA. Musicalen, der er kendt for sine stærke kvindelige karakterer, er elsket af flere generationer. Sange som Mamma Mia, Waterloo og SOS vil efterlade publikum med den bedste feel-good oplevelse.

Derudover fuldender de nye sange fra Hercules samt de anerkendte hits fra Løvernes Konge, Chess, Webber og mange flere fra de nyeste musicals denne uforglemmelige aften fyldt med musik og passion. Liveorkesteret og skærmanimationerne i denne produktion inddrager publikum i de individuelle temaer og giver en uforglemmelig aften.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: PS Production
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før koncerten starter
Varighed: Forestillingen forventes at vare 2 timer og 15 minutter, inklusive pause
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

  • Pris: 635 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 12. Marts 2025 20:00
  • Kategori: Musical, Show
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu