One Night of Queen

25. September 2025 20:00

Der venter en fantastisk opvisning af musikalitet og flot show, når Gary Mullen & The Works hylder Queen med deres anmelderroste show One Night Of Queen i Musikhuset

Gary Mullen, den tidligere vinder af den engelske pendant til TV-showet Stjerne For En Aften, har samlet et fantastisk band kaldet The Works, og sammen leverer de en uforglemmelig hyldest til det legendariske rockband Queen, med bandets udødelige ’larger-than-life’ persona og ikon Freddie Mercury i front.

One Night of Queen har allerede begejstret publikum overalt i verden, og nu kan du opleve showet og musikken, når showet kommer til Musikhuset Esbjerg i efteråret 2025.

One Night of Queen er ét af de bedst sælgende hyldest-bands på kloden lige nu, og Gary Mullen & Co. har sågar vundet priser for deres helt igennem fantastiske show.

Med Gary Mullens utrolige vokal og The Works dygtige musikere, skaber de en autentisk Queen-koncertoplevelse, der tager publikum med tilbage til de glade Queen-dage. Gary Mullen and The Works er ikke bare et coverband, de er en hyldest til Queen, og deres show er en fejring af den fantastiske musik, som deres fans har elsket i årtier. Showet er fyldt med energi, og du kan forvente en aften fyldt med fantastisk musik, og en lys- og lydproduktion, der vil tage dig med på en musikalsk drømmerejse, som du sent vil glemme.

One Night of Queen med Gary Mullen and The Works er kort og godt et must-see for alle Queen-fans og musikelskere. Showet er en hyldest til ét af de største rockbands i historien, og det er en oplevelse, som du ikke må gå glip af.

Du tages med tilbage til de glade Queen-dage med kæmpehits som Bohemian Rhapsody, The Show Must Go On, Crazy Little Thing Called Love, We Will Rock You, One Vision, A Kind Of Magic, Radio Ga-Ga, We Are The Champions, Don’t Stop Me Now, Another One Bites The Dust, I Want To Break Free, These Are The Days Of Our Lives og alle de andre legendariske sange.

Hvis du gerne vil opleve en fantastisk aften med Queens musik og en kæmpehyldest til Freddie Mercury, så må du for alt i verden ikke gå glip af One Night of Queen med uforlignelige Gary Mullen and The Works, når de indtager Musikhuset Esbjerg den 26. september 2025.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: 2 x 50 minutter
Planlæg dit besøg

  • Priser: 130 - 435 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 25. September 2025 20:00
  • Kategori: Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu