Søren Kragh-Jacobsen

8. Oktober 2024 19:30

Søren Kragh-Jacobsen er en af Danmarks mest elskede sangskrivere, og nu kan du opleve ham i en spændende talk i Musikhuset, hvor han fortæller om sit liv og sangskrivning – og det hele krydres med akustiske sange fra hovedpersonens nyeste album og store bagkatalog

I 2023 udgav den legendariske danske sangskriver og filminstruktør Søren Kragh-Jacobsen sit første nye album i mere end tyve år. I den forbindelse stiller Kragh-Jacobsen op til en helt særlig aften i Musikhuset Esbjerg, hvor han i samtale med journalist og forfatter Espen Strunk vil fortælle om livet og karrieren – fra årene på DRs B&U-afdeling i 1970’erne og debutfilmen Vil du se min smukke navle til det helt nye album. 

I 2020 udgav Kragh-Jacobsen erindringsbogen Superbenzin og kærlighed i samarbejde med Espen Strunk.

Aftenens arrangement er en sjælden mulighed for at møde en af Danmarks store, nulevende kulturpersonligheder – manden bag såvel landeplagen Kender du det? (Mona, Mona) som filmklassikere som Gummitarzan, Drengene fra Skt Petri og Mifunes sidste sang

Undervejs vil Søren Kragh-Jacobsen spille et par akustiske sange fra sit seneste album – og mon ikke, der også bliver plads til et enkelt udpluk eller to fra bagkataloget.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu