We Will Rock You musical 2025

We Will Rock You

23. April 2025 19:30 - 27. April 2025 14:00

Den legendariske Queen-musical We Will Rock You kommer nu til Musikhuset Esbjerg i en helt ny og spektakulær opsætning. Lion Musical, der har stået bag musicalhits i Musikhuset som Askepot, Midt om Natten, Bodyguard og mange flere, står også bag We Will Rock You

EARLY BIRD RABAT: Spar op til 50% på dine billetter, hvis du køber inden d. 28. maj 2024.
(Gælder ikke VIP-pakker)

Rockmusicalen over dem alle, We Will Rock You, kommer til Musikhuset Esbjerg i april 2025 i en helt ny og spektakulær, dansk genopsætning af Queen-klassikeren med Nikolaj Cederholm som instruktør, mens dramatiker Line Knutzon skal oversætte og genfortolke Ben Eltons forrygende manuskript.

Denne nye version af We Will Rock You sprænger teatrets rammer og tager publikum med på en musikalsk tour de force ind i Queens forunderlige verden med et overdådigt visuelt setup og nogle af landets bedste sangere i centrum.

Forestillingen er fyldt med Queens musikalske mesterværker, blandt andre We Are the Champions, I Want to Break Free, Bohemian Rhapsody, Don’t Stop Me Now, Another One Bites the Dust, Fat Bottomed Girls, Crazy Little Thing Called Love, Under Pressure, Somebody To Love – og mange, mange flere. De udødelige Queen-klassikere kommer denne gang i en helt ny og spektakulær indpakning, instrueret af teaterkoncertens ophavsmand Nikolaj Cederholm og dramatiker Line Knutzon, en af Danmarks sjoveste og mest rutinerede dramatikere, står for at oversætte og nyfortolke Ben Eltons forrygende og humoristiske manuskript.


Over 20 millioner har set We Will Rock You

We Will Rock You er på verdensplan set af over 20 mio. publikummer i 30 forskellige lande. Også i Danmark har musicalen været ekstremt populær, blandt andet i en kæmpe opsætning i Royal Arena og i Boxen. Nu vender den tilbage til Danmark efter utallige opfordringer.

”Vi er enormt glade og stolte over at få lov til at lave en helt ny version af We Will Rock You. At vi har fået Nikolaj Cederholm og Line Knutzon ombord betyder, at vi vil komme til at opleve musicalen på en helt ny og frisk måde. Jeg glæder mig meget til at arbejde med forestillingen og til, at publikum får den forhåbentlig bedste version af We Will Rock You, der nogensinde er set,” siger Executive Producer Thomas Langkjær fra Lion Musicals.

Hvem, der skal indtage scenen i We Will Rock You, bliver først offentliggjort senere på året, men ambitionerne er tårnhøje til et talentfuldt cast, der skal bestå af nogle af landets bedste rocksangere, musicalperformere, skuespillere og dansere.


Om We Will Rock You

“We will, we will rock you”. Rockbandet Queen og deres legendariske forsanger Freddie Mercury, der døde alt for tidligt, flyttede grænserne for, hvad rockmusikken kunne. De fik fans over hele verden til at rocke, klappe, trampe og brøle med på det taktfaste omkvæd til et af rockmusikkens største hits nogensinde. Med deres farverige, storladne, melodiøse og dybt originale sange sprængte de alle genrens rammer og gjorde rockens univers så uendeligt meget større. Queen står i dag som giganter i rockmusikkens Hall of Fame – og vi bliver aldrig trætte af at lytte til deres musik.

Musicalen We Will Rock You er skabt af Queen-medlemmerne Brian May og Roger Taylor i samarbejde med Ben Elton. Den fik verdenspremiere på Dominion Theatre i London i 2002 og spillede på det samme teater i hele 12 år. Da den endelig lukkede i 2014, var We Will Rock You en af de længst spillede musicals nogensinde i West Ends historie. Sidenhen er musicalen blevet opført over hele verden. Forestillingen har solgt flere end 20 millioner billetter i 30 forskellige lande.

Musicalen står i dag som et kæmpestort, lyslevende mindesmærke over Queen og Freddie Mercury. We Will Rock You er en hyldest – ikke bare til Queen, men til rockmusikken som kunstart og alle rockhistoriens store kunstnere, både sangere, komponister, instrumentalister og tekstforfattere.

Bag den ny version af We Will Rock You står Lion Musicals/Lion Entertainment, der også har stået bag en perlerække af store musicalsuccesser i Musikhuset Esbjerg de senere år. Det drejer sig om blandt andre Kærlighed ved første hik, Midt om natten, Pretty Woman, The Bodyguard, Shu-bi-dua og senest Askepot – The Musical, der spillede for 6.000 mennesker i Esbjerg i maj 2024.


Få den ultimative VIP-oplevelse

Hvis du vil have den ultimative oplevelse med We Will Rock You, skal du købe én af de to VIP-pakker, Front Row eller Hot Ticket.


Front Row

Dette er en pakke for dig, som vil opleve forestillingen helt tæt på. Pakken indeholder.

 • En siddeplads i dyreste billetkategori på en af to forreste rækker i salen (række A-B)
 • Et We Will Rock You-showprogram
 • En We Will Rock You-mulepose
 • Et We Will Rock You-VIP-laminat
 • Fri garderobe
 • Check-in med vores VIP-personale


Hot Ticket

Med denne pakke kommer du til at sidde midt i festen! Spørger du producenterne, hvor de helst vil sidde – så er det her! Pakken indeholder:

 • En siddeplads i dyreste billetkategori på producenternes anbefalede pladser (række 7-9)
 • Et We Will Rock You-showprogram
 • En We Will Rock You-mulepose
 • Et We Will Rock You-VIP-laminat
 • Fri garderobe
 • Check-in med vores VIP-personale


Nyd en middag i Musikhuset inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer før musicalen. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant Kunsten til Dinner Night

Da vi ønsker, at vores gæster får altid får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet. Spisning plejer at blive udsolgt i forbindelse med musicals.

Vær opmærksom på, at i forbindelse med eftermiddagsforestillingerne lørdag og søndag serveres middagen efter forestillingen.


Det praktiske

Arrangør: Lion Entertainment i samarbejde med Live Nation og Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

 • Priser: 170 - 1195 DKK
 • Sted: Musikhuset Esbjerg
 • Spilleperiode: 23. April 2025 19:30 - 27. April 2025 14:00
 • Kategori: Musical
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu