Fantasymphony

14. September 2024 19:00

Sønderjyllands Symfoniorkester, Filharmonisk Kor og Jacob Stegelmann åbner sammen porten til et væld af fantasy-universer med musik fra bl.a. Ringenes Herre, Game of Thrones, World of Warcraft og Final Fantasy

Få rabat med festivalarmbånd: Arrangementet er en del af Esbjerg Fantasyfestival, så festivalgæster med armbånd kan købe billetten til nedsat pris. Du vælger blot prisen “Fantasyfestival-rabat”. Det tjekkes i døren, om du har festivalarmbånd. Du kan læse mere om Fantasyfestivalen her

Forbered dig på en musikalsk rejse gennem nogle af de mest ikoniske soundtracks fra kendte fantasyfilm og -spil. Filmnørder og gamere, ”get ready”, for nu fejrer vi den fantastiske musik, der har formet vores yndlingsuniverser.

Du kan blandt andet glæde dig til John Williams‘ Hedwig’s Theme fra filmen Harry Potter, Ramin Djawadis temasang til Game of Thrones-serien, Nobue Uematsus’ One-Winged Angel fra spillet Final Fantasy VII og mange, mange flere.

Når det kommer til at navigere gennem de fantastiske verdener af film og spil, er der én ekspert, der skiller sig ud som den uundværlige guide: Jacob Stegelmann. Med årtiers erfaring og en dyb lidenskab for fantasygenren leder han os trygt gennem musikkens magiske landskaber.

Dirigent: Christian Øland
Konferencier: Jakob Stegelmann
Solister: Frederikke Kampmann
Kor: Filharmonisk Kor


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:00.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Sønderjyllands Symfoniorkester
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Varighed: 2 timer inkl. pause
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Priser: 323 - 365 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 14. September 2024 19:00
  • Kategori: Børn og familie, Koncert
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu