Svanesøen Musikhuset Esbjerg januar 2025

Svanesøen

22. Januar 2025 19:30

The Grand Ukrainian Ballet opfører balletklassikeren Svanesøen af Peter I. Tjajkovskij

Svanesøen er verdens mest elskede ballet; et mesterværk, der har fortryllet verden i over 100 år, og nu kan du opleve den i Musikhuset Esbjerg.

Balletten fortæller historien om prins Siegfried, prinsesse Odette og tryllekunstneren Redbeard på det fineste traditionelle balletsprog. En historie om kærlighedens triumf over mørke kræfter, præsenteret i et sprog af ynde og følelser, som den store ukrainske ballet bringer til live med ren og skær perfektion. For publikum i alle aldre åbner den døren til en verden af fascinerende skønhed og demonstrerer, hvordan hengivenhed og disciplin ligger bag den svævende lethed på scenen.

Under kunstnerisk ledelse af Rimma Wachsmann kombinerer dette balletkompagni det bedste fra klassisk ballet med ukrainske dansestjerner i Europa. Rimma Wachsmann, en etableret figur i scenekunstens verden, har opnået mere end blot at føre et balletkompagni ind i den førende liga af europæisk balletkunst. Grand Ukrainian Ballet tilbyder også de bedste ukrainske dansere og solister, som nu har fundet et nyt hjem i EU, en platform for deres historier, drømme og særlige færdigheder.

“Det er både en ære og en sag, der ligger mit hjerte nært at forme The Grand Ukrainian Ballet til høje præstationer,” forklarer Rimma Wachsmann.

Med dette ensemble af håndplukkede dansere ønsker hun ikke kun at fejre den rige tradition for klassisk ballet, men også sætte et tegn på håb og en ny begyndelse for de talentfulde ukrainske stjerner i Europa.

Ved Rimma Wachsmanns side er Marukyan Razmik, verdenskendt balletdanser og co-producer af turnéen, som spiller en nøglerolle i udformningen af projektet med sin ekspertise og passion for performancekunsten. The Grand Ukrainian Ballet kombinerer det højeste niveau af perfektion og imponerende æstetik for at skabe en balletoplevelse i topklasse.

“Vi er overbeviste om, at balletkunsten taler et sprog, der kan forbinde mennesker på tværs af kulturelle og geografiske grænser,” siger Marukyan Razmik.


Spisning inden showet

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden showet. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber din billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Det praktiske

Arrangør: PS Production
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før koncerten starter
Varighed: Forestillingen forventes at vare 2 timer og 15 minutter, inklusive pause
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

  • Pris: 635 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 22. Januar 2025 19:30
  • Kategori: Ballet, Klassisk
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu