Simon Væver

7. November 2024 19:00

En af de ærligste og mest excentriske komikere farter land og rige rundt med et splinter nyt onemanshow i hånden: væver på en lyserød sky, og du kan opleve ham i Musikhuset Esbjerg

Set udefra har Simon Væver intet at klage over. Nogle vil måske endda gå så langt som at sige, at han lever det gode liv. Han udlever sin drøm som standupkomiker på fuldtid og bor på Indre Østerbro med Søerne som baghave. Han har en dejlig kæreste, som han elsker (og som er en klar overscoring) og et skønt forhold til sin familie. Hans kollegaer er også hans venner, han har en bogklub og hans lejlighed er udstyret med både opvaskemaskine og vaskesøjle. Så kan man vel ikke være andet end lykkelig. Men er Simon Væver på en lyserød sky?

Til dette svarer han et klokkeklart og rungende; “Nej.”
Okay. Vi havde måske håbet på et lidt længere og mere uddybende svar, men det skal åbenbart hives ud af ham:

”Jeg føler ikke, at jeg svæver på en lyserød sky. Faktisk ved jeg ikke engang, hvad den betyder for mig, eller hvordan jeg skal komme op på den. Men i løbet af de sidste par år har jeg forsøgt at finde ud af det og komme et skridt tættere på himlen (shout-out til Nik&Jay). Mit mentale helbred, eller mangel på samme, har været en klar forhindring på denne få-det-bedre-rejse, som jeg har dedikeret de seneste to år til. Derfor tager showet udgangspunkt i, hvordan man får det bedre, og hvorfor det er svært i den tossede, omskiftelige og til tider nådesløse verden, vi nu engang lever i. Særligt når man er diagnosticeret med ADHD og døjer med nogle til tider utroligt mørke tanker.”

Væver vil blandt andet komme ind på, hvad han konkret har prøvet i sin jagt på at få det bedre – både det som har virket, og det som har været til ingen verdens nytte. Alt fra morgen-gåture og iskolde bade til at slette sociale medier og bare tage sig sammen. På trods af temaet, kommer showet ikke til at være en trist og nedtrykkende oplevelse. Væver er garant for højt tempo, finurlige formuleringer, gakkede act-outs, spidsfindige observationer – og mon ikke, der sniger sig et ordspil eller to ind. Den lyserøde sky er jo en lidt fluffy størrelse.

”Jeg glæder mig helt sindssygt til at tage showet med rundt i vores skønne land og til at se jeres kønne og grineglade ansigter. Stand-up er og bliver en kæmpe aktie i min få-det-bedre-rejse. Det er på scenen, jeg føler mig allermest hjemme. Her kan jeg være ægte og ærlig, være helt min egen – og 100% mig selv”.

Mon Væver nogensinde ender på den lyserøde sky?

To be continued.


Det praktiske

Arrangør: BEntertained
Døråbning:
 Dørene til salen åbnes 30 minutter inden forestillingen begynder
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

  • Pris: 230 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 7. November 2024 19:00
  • Kategori: Comedy, Standup
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu