California Dreaming musikhuset esbjerg november 2024

California Dreaming

2. November 2024 20:00

Bandet, der sidste år gav os en hyldest til Rolling Stones, tager os nu med på en musikalsk rejse tilbage til 1960’ernes solbeskinnede Californien med koncerten California Dreaming

Kajsa Vala, Jimmy Jørgensen, Kaya Brüel og Poul Halberg er denne gang i front og fortolker sange af blandt andre The Doors, The Eagles, The Monkees, Crosby, Stills, Nash & Young, Carole King, Joni Mitchell, The Byrds, James Taylor og så selvfølgelig The Mamas & the Papas.

Dette var blot nogle af de musikere, der dengang bosatte sig i det idylliske Laurel Canyon og skabte den helt særlige, drømmende californiske lyd, vi stadig elsker i dag. Laurel Canyon var en kunstnerkoloni, hvor alle, selvom de boede i egne huse, kom og gik hos hinanden som en stor familie. Lyden af musik kunne høres overalt, både dag og nat. Tonerne, der fyldte luften mellem de blomstrende bjergskråninger, kunne være The Byrds, der øvede Mr. Tambourine Man, måske Frank Zappa, der holdt audition for håbefulde unge bands, eller et party i haven hos Mama Cass. Flere engelske musikere besøgte kollegerne i Laurel Canyon, når de havde mulighed for det, og var med til at sætte deres præg på lyden.

Med så mange musikalsk kreative mennesker samlet på et sted var det uundgåeligt, at der blev skabt udødelig musik.

Bandet, der bakker op om de fire musikere i front, består af nogle af landets bedste musikere og er ført an af kapelmester Kennet Lauridsen. Bandet stod også på scenen i Musikhuset i 2023 til hyldestkoncert med The Rolling Stones-musik og i 2022, da det var The British Invasion, der blev hyldet.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu