På loftet sidder krisen

21. November 2024 19:30

Café Livas julekabaret er tilbage, skarpere og sjovere end nogensinde før

Spar 90 kr.: Køb billet til denne og to andre forestillinger, så kan du spare op til 90 kr. pr. billet. Læs mere her, og se alle forestillingerne, hvor dette tilbud gælder

I Café Livas julekabaret bliver julens traditioner, fortællinger og meget mere kastet skævt og sort-satirisk op i luften uden nogen som helst garanti for, hvor de lander. For vi lever jo i krisernes vakuum, hvor verden er om muligt endnu mere af lave end før i verdenshistorien, som journalister uden historisk ballast plejer at formulere det. Og det ser rigtig nok sort ud, for atter er der krig på europæisk jord, vi har klimakrise med udsigt til jordens undergang, og samtidig rokker konspirationsteorier og generel polarisering ved tingenes tilstand.

Men den største krise i de små familier er nu engang, at julen igen står for døren. For her opstår de helt svære spørgsmål: Er udtrykket ”en hvid jul” mest krænkende for klimaet eller er det bare bundracistisk? Bør sangen Jeg så julemanden kysse mor ikke både undergå et #metoo-tjek og lige kønsopdateres? Og bliver løsgængernes julefrokost mon den største på Christiansborg, nu hvor de efterhånden udgør den største folketingsgruppe?

Medvirkende: Karsten Jansfort, Jacob Morild, Thomas Pakula og Morten Wedendahl
Manuskript og instruktion: Jacob Morild
Produktion: Café Liva


Forrygende anmeldelser

Anmelderne var vilde med På loftet sidder krisen, da julekabareten spillede på Café Livas egen scene i Nyhavn julen 2023.

★★★★★★
Frederiksborg Amts Avis
”I år overgår den sig selv!”

★★★★★
Jyllands-Posten
”Underholdende, skarpt satirisk og ikke mindst særdeles musikalsk!”


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg og Teater- og Musikhusvennerne
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort


Køb billet til denne forestilling plus to andre medlemsforestillinger – så kan du automatisk blive teatermedlem og spare op til 90 kr. pr. billet

Ja, tak – fortæl mig mere

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu