Dodo & the Dodo's Musikhuset Esbjerg november 2024

Dodo & the Dodos

8. November 2024 20:00

Vær med, når et af Danmarks største popbands nogensinde, Dodo & the Dodos, fejrer deres 45 år lange venskab med et brag af en koncert for stående publikum i Musikhuset Esbjerg

I sommeren 2024 kan Dodo & The Dodos fejre deres svimlende lange 45 års musikalske venskab. Mens sommeren var på sit højeste, og radioen spillede Gloria Gaynors I Will Survive og TOTO’s Hold The Line, barslede de 16-17-årige skolevenner og musikkammerater, som senere skulle komme til at hedde Dodo & The Dodos, med egne numre i en kælder nord for København. Sidenhen udgav bandet et hav af hits og blev i slut-80’erne det absolut største og mest eftertragtede band i Danmark. Resten er historie.

I 2024 tager Dodo & The Dodos derfor på en eksklusiv jubilæumstour og lægger vejen forbi Musikhuset Esbjerg. Med sig bringer de en kæmpe skærmproduktion og et band langt ud over det sædvanlige. Det er planen at lave visuelle tilbagekig på de foregående 45 år, samtidigt med der holdes et jubilæumsbrag uden sidestykke.

Glæd dig til Vågner i natten, Sømand af verden, Giv mig hvad du har og alle de andre klassikere fra Dodo & the Dodos, når poplegenderne fejrer deres venskab med hinanden og publikum i Musikhuset Esbjerg den 8. november 2024.


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden koncerten. Musikhusets køkken med Jacob Møller Justesen i front sammensætter med udgangspunkt i sæsonens friske råvarer tre skønne retter til dig og dit selskab.

To par spiser i Musikhuset Esbjergs restaurant, Kunsten.

I Musikhuset ønsker vi altid, at vores gæster får den bedste oplevelse. Derfor har vi kun et begrænset antal billetter til spisning og anbefaler, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu