Mathilde Falch musikhuset esbjerg maj 2024

Mathilde Falch

16. Maj 2024 19:30

Gå ikke glip af Mathilde Falch, når hun sammen med sit band giver koncert i Musikhuset Esbjerg.

Mathilde Falchs koncerter kendetegnes af hendes personlige fortællinger, vildskab, humor, spilleglæde, intenst nærvær, høj energi, et sammenspillet band bestående af venner, spontane historier, gode sange og dygtige musikere, der folder sig ud. 

Mathilde er kendt for sin kompromisløse, vilde og alligevel sårbare, psykologiske sangskrivning, og sammen med bandet, eksperimenterer hun med det ukonventionelle i både lyd, lyrik og produktion. Den røde tråd findes i hendes lyrik og karakteristiske stemme. 

Hun bevarer intimiteten fra songwriter-genren, men udfordrer den ved at arbejde på tværs af genre med mere moderne, vilde, alternative og skæve produktioner. Og humoren og interaktionen med sit publikum er altid i højsædet, når Mathilde Falch står på scenen. 

Som 19-årig oprettede Mathilde Falch sit eget lille pladeselskab Just For The Record, hvor hun selv har udgivet al sin musik fra, og hun har på gammeldags facon bygget en karriere op ude på spillestederne ved at turnere landevejene tynde.

Mathilde Falch & Bandet er i gang med at indspille Mathildes 6. studiealbum, og til maj kan du opleve dem give koncert i Musikhuset Esbjerg.

Bandet:
Kor og keyboard – Charlotte Schultz
Trommer – Adam Winberg
Guitar – Una Skott 
Bas – Jeppe Skovbakke


Spisning inden koncerten

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 17:30.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

 

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu