Milling & Molbech Prince musikhuset esbjerg november 2024

Milling og Molbech – Prince

15. November 2024 20:00

Vær med til en fantastisk aften, hvor du bliver forkælet med Prices musik og Milling & Molbechs mange gode historier om det musikalske geni

Først var temaet Earth Wind & Fire, så blev det George Michaels tur og så Phil Collins’. Og nu, mine damer og herrer, er tiden kommet til et Milling & Molbech-show med fantastiske Prince som hovednavn.

Sublimt bakket op af Jan Glæsels kæmpeband Rumors Corner undersøger d’herrer Henrik Milling og Nicolaj Molbech på deres legendarisk grundige måde historien bag popikonet Prince Rogers Nelson, som blev født i Minneapolis, Minnesota den 7. juni 1958 og døde 21. april 2016, blot 58 år gammel.

Det bliver en aften i funkens og popmusikkens tegn med en af musikhistoriens mest dragende artister. Prince levede et liv i overhalingsbanen, og der er ikke grænser for, hvor mange spændende anekdoter og pudsige vinkler, publikum bliver udsat for denne aften, når Milling & Molbech med kyndig hånd guider os igennem historien. Men vigtigst af alt, så bliver det en festaften med fokus på de mange fantastiske sange, som Prince efterlod sig.

Showet er skabt og produceret af Milling, Molbech, Glæsel og Kulturværftet.


Spisning inden forestillingen

Forlæng din aften og få en lækker madoplevelse i Musikhusets smukke rammer inden forestillingen. Musikhusets køkken disker op med en lækker to-retters menu til dig og dit selskab.

Spis i Musikhuset Esbjerg i forbindelse med din forestilling

Da vi i Musikhuset altid ønsker, at vores gæster får den bedste oplevelse, har vi et begrænset antal billetter til spisning. Derfor anbefaler vi, at du bestiller spisning, når du køber billet.

I kan gå til bords fra kl. 18:00.


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130.  Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Varighed: Vi forventer, at showet varer 2 gange 45 minutter plus pause.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu