På cykel over Indlandsisen

2. Oktober 2024 20:00

Cykeldrengene Nicklas Flenø Mikaelsen og Emil Fammé Hansen byder velkommen til eventyrligt foredrag i Esbjerg

Nicklas og Emil inviterer dig med bag kulisserne af TV-hittet På cykel over indlandsisen. De vil lukke dig helt ind i maskinrummet af den umenneskelige cykelekspedition, som nær havde taget livet af dem. I foredraget kommer du helt tæt på drengene, når de fortæller om deres ekstreme ambitioner, drømme og mål – alt gennem et inspirerende venskab og en udrustet værktøjskasse. Spænd sikkerhedsselen og gør dig klar til en uforglemmelig aften i absolut særklasse.


Drømmen om det umulige

”Det kan man ikke!”, Sådan lød det fra drengenes uddannelsesvejleder i folkeskolen. Nicklas og Emil drømte om at kunne leve som eventyrer. De har sidenhen cyklet hele jorden rundt, vundet DR-hittet, Alene i Vildmarken og nu sat en ny verdensrekord på indlandsisen. Kapitler, som alle fremhæves i foredraget, ”På cykel over indlandsisen”. I foredraget vil du blive placeret i pulken og tråd for tråd blive en del af cykelekspeditionen over gletsjerspalter, rundt radarstationen DYE 2, over højderykken og ind i et sandt mareridt uden mad og varme.


Et fascinerende mindset

Nicklas og Emil er særligt kendte for deres magiske ord, ”Hold kæft, vi har det godt!”. Du vil få opskriften på deres positive mindset, når de for første gang vil formidle om ordsprogets kraft. Hvordan kommer man videre, når temperaturen sniger sig ned på -38 grader, når orkanen river i teltdugen, når man ikke får mad og varme, når frostskaderne banker på døren, når man er fanget i teltet uden mulighed for hjælp, eller når cyklen går i stykker? De har svaret. Glæd dig til en rutsjebanetur i følelsernes tivoli, når drengene trækker dig gennem succes og fiasko, problematik og kærlighed – alt formidlet med stor energi og humor.

Nicklas og Emil er nogle af Danmarks mest populære formidlere af eventyr. De lever af deres foredrag og har b.la. optrådt på Smukfest, for nogle af Danmarks største virksomheder samt for gymnasier, efterskoler, højskoler, foreninger mm. De har sågar turneret i Grønland


Det praktiske

Arrangør: Cykeldrengene
Døråbning: Dørene til salen åbnes 30 minutter før showet begynder
Sluttidspunkt: Vi forventet, at showet slutter omkring kl. 22:20. Der er pause i showet.
Vis hensyn: Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den
Planlæg dit besøg

Ved køb af billet bekræfter deltagerne af foredraget, at de er indforstået med at fotos, filmoptagelser, interviews, reklamer o.lign., hvori de optræder, frit kan benyttes uden navns nævnelse. 

  • Pris: 290 DKK
  • Sted: Musikhuset Esbjerg
  • Spilleperiode: 2. Oktober 2024 20:00
  • Kategori: Foredrag
Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu