Natasha Brock

1. Maj 2025 19:00

Til foråret 2025 kan du opleve den danske comedystjerne i Musikhuset Esbjerg, når hun lægger vejen forbi med hendes nye comedyshow Ponydatter

Natashas skarpe humor og unikke tilgang til livets absurditeter har gjort hende til en favorit på stand[1]up-scener, sociale medier og i populære tv-koncepter som Stormester, Forræder og LOL. I 2022 beviste hun sig med sit show ”Ha’ det godt i Natashaland” og er nu atter klar til at indtage hele landet med sit spritnye soloshow, ”Ponydatter”, hvor du kan forvente charme, selvtillid og masser af humor.

Stod det til Natasha Brock blev der lavet et tarotkort, der afspejler hendes mål med livet, kortet skulle hedde Ponydatter. En Ponydatter er forældrenes favorit, yndlingen, der ikke kan gøre noget forkert, datteren, der får en pony i fødselsdagsgave, bare fordi. Hun bliver forgudet, og har altid hele familiens opmærksomhed. En Ponydatters mål er ikke kun at være favorit hos forældrene, men er hele verdens.

Natasha er vokset op sammen med to ældre søstre, og hun har som så mange andre kæmpet for forældrenes gunst. Indtil videre har hun dog til gode at få en pony. Med sit fjerde soloshow retter Natasha blikket indad og forsøger at finde ud af, hvordan det kan være, at kampen om at blive yndlingen har fyldt så meget og stadig gøre det. Er det mon muligt at få hjælp fra udefrakommende hjælpemidler til at opnå Ponydatterstatus? Kræver det, man er ekstrovert i ascendanten, eller kan man trække en federe fremtid i tarotkort? Kan man stadig bede om råd ovenfra, når man muligvis er på dårlig fod med Gud?

Med sjove observationer og anekdoter fører Natasha på charmerende vis publikum gennem showet, der dykker ned i opvæksten som nr. 3, omverdenens til tider urimelige forventninger – og det uundgåelige faktum, at vi alle bliver ældre, og anerkendelsen af at der måske aldrig, dukker en pony op.


Natasha siger selv om showet

”Ponydatter bliver sat sammen af historier og oplevelser fra mit liv, blandet sammen med en god portion ting jeg har læst og lært rundt omkring, men som jeg ikke er helt sikker på jeg 100% har forstået. Derudover bliver det også en ærlig fortælling om gerne at ville være favoritten, ikke kun i familien, men også venner og kollager og folk du lige har mødt, men af en eller anden mærkelig grund gerne vil imponere. Måske du kender den følelse? Ponydatter bliver mit tredje show, og jeg glæder mig virkelig meget til at komme rundt i hele landet og forhåbentligt give folk en ualmindelig sjov aften!”


Studie- og ungerabat

Er du enten studerende eller under 25 år, kan du købe 1 billet til kr. 130. Du skal medbringe og fremvise gyldigt studiekort eller billedlegitimation, når du viser din billet i døren. Antallet af studie- og ungebilletter, der sættes til salg, er begrænset, og de sælges til dem, der er hurtigst.


Det praktiske

Arrangør: Musikhuset Esbjerg
Døråbning: 
Dørene til salen åbnes 30 min før showstart
Vis hensyn: 
Det er generende, hvis din telefon ringer eller bipper, eller hvis du tager fotos eller video under arrangementet. Så vis hensyn, sæt telefonen på lydløs eller sluk den.
Planlæg dit besøg

Køb billet KØB SPISNING M.M. Køb gavekort

Tilmeld dig Musikhusets nyhedsbrev, Række 1, og få:

✅ Mulighed for at vinde gavekort på 500 kroner – hver måned
✅ Nyheder om arrangementer før alle andre
✅ Forkøbsret til udvalgte forestillinger
✅ Eksklusive konkurrencer og tilbudTilmeld dig nu